• Menu
 • Menu

Confidentialitatea utilizatorului

Notificare privind confidențialitatea utilizatorului

Această declaratie se aplică oricărui document intocmit de noi si la utilizarea site-ului web. Putem modifica în orice moment această declaratie prin publicarea versiunii modificate pe site-ul institutiei noastre noastre. Vom anunța orice modificare semnificativă a acestei declaratii de confidențialitate prin e-mail sau alte canale de comunicare.

Dacă aveți o nelămurire sau plangere privind utilizarea confidențialității sau a datelor dumneavoastra personale prelucrate de noi, vă rugăm să ne contactați la adresa Strada Alexandru Ioan Cuza, Ocnele Mari (tel.: 0350 435 205), ori pe email turism@ocne.ro.

Moduri în care puteți accesa, controla și corecta datele dvs. personale

Respectăm dreptul dvs. de a accesa, de a corecta, de a solicita ștergerea sau de a solicita restricționarea utilizării datelor dvs. personale, conform cerințelor legii aplicabile. De asemenea, luăm măsuri pentru a ne asigura că informațiile personale pe care le colectăm sunt corecte și actualizate.

 • Aveți dreptul să știți ce informații personale păstrăm despre dvs.;
 • Vă vom furniza o copie a informațiilor personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, la cerere;
 • Dacă informațiile dvs. personale sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să ne cereți să le actualizăm;
 • Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării informațiilor dvs. personale;
 • De asemenea, ne puteți solicita să ștergem sau să restricționăm modul în care folosim datele dvs. personale.

Cum vă protejăm datele personale

Vă protejăm datele personale folosind măsuri de securitate tehnice și administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorectă, acces neautorizat, dezvăluire și modificare. Unele dintre măsurile de protecție pe care le folosim sunt firewall-urile și criptarea datelor, controlul accesului fizic la statiile noastre de lucru. 

 • Alte informații importante privind confidențialitatea
 • Această secțiune descrie unele informații suplimentare privind confidențialitatea legate de utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre, pe care le puteți considera importante.
  • Email nedorit sau amenințător:  Nu tolerăm abuzul serviciilor noastre. Trimiterea e-mailurilor și a mesajelor text nedorite sau amenințătoare este împotriva acordului nostru de utilizare. Pentru a raporta e-mailurile false, vă rugăm să trimiteți e-mail la turism@ocne.ro.
  • Instrumente de comunicare: Este posibil să scanăm mesajele în mod automat și să verificăm spamul, virușii, phishingul și alte activități rău intenționate, conținutul ilegal sau interzis sau nerespectarea acordului de utilizare, această declaratie de confidențialitate sau celelalte proceduri.

Întrebări sau reclamații

Dacă aveți o întrebare sau o plângere cu privire la această declarație de confidențialitate, la sau la practicile noastre de gestionare a datelor personale, puteti depune in o sesizare prin email la adresa turism@ocne.ro.