• Menu
  • Menu

Casutele verzi

Căsuțele verzi din Ocnele Mari se află în localitatea Ocnele Mari și oferă unități de cazare cu aer condiționat și acces la o grădină cu terasă.

Baia privată complet echipată are duș și articole de toaletă gratuite.

Stațiunea Călimănești este situată la 16 km de camping, iar orașul Râmnicu Vâlcea se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 79 km de Căsuțele verzi din Ocnele Mari.

Informatii despre gazda

La doar 400 m de piscina Ocnele Mari, vă oferim un camping cu 6 cabane de vacanță independente, poziționat ideal la marginea unei păduri, în inima naturii. Vă așteptăm cu nerăbdare la Ocnele Mari! Pentru rezervarea mai multor case, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin mesagerie Booking pentru a obține o reducere suplimentară. Fiecare casă are 12 metri pătrați utilizabili, configurată cu: – pat mijlociu 140 cm / 200 cm – TV cu ecran plat – frigider – ventilator – comodă – baie privată – prosoape gamă completă corp, mâini și picioare Poziționare la marginea pădurii , în afara zonei aglomerate a stațiunii. Parcare privată împrejmuită inclusă în preț până la 8 mașini.