<
http://www.inforegio.ro/ro/    www.fonduri-ue.ro http://www.guv.ro/ http://www.mdrap.ro/ sigla primaria ocnele mari www.fonduri-ue.ro

Strandul Fara Fund Ocnele Mari

Ștrandul Fără Fund este situat în stațiunea balneo-climaterică Ocnele Mari, din județul Vâlcea, la doar 12 km de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Poziționat pe gura unei foste mine de sare al cărei fund se pierde la peste 80 de metri adâncime, Ștrandul Fără Fund are apă sărată ce izvorăște de la „adâncimi fără fund”, iar concentrația de sare este cea mai mare din zonă.
Și în sezonul 2016 au continuat lucrările de renovare, acum cu o nouă conducere. S-au modernizat toaletele și dușurile.
Avem 8 instanturi cu apă caldă. S-au pavat zonele pietonale de lângă ștrand, terasele au fost reconstruite, nisipul schimbat, șezlongurile și umbreluțele reînnoite.
Avem 20 de camere renovate și dotate cu baie, mobilă funcțională, frigider și TV. Fă o rezervare în avans.
Poți servi preparate din cele mai diverse : delicioase tocănițe de berbecuț, fasole cu ciolan sau tradiționalele sarmăluțe cu mămăliguță.
Toate aceste lucruri reprezintă doar începutul unui șir de investiții urmând ca, după terminarea sezonului de vară, să continuăm lucrările menite să facă Ștrandul Fără Fund o destinație atractivă și în extrasezon.
Anual, Ștrandul Fără Fund atrage mii de turiști datorită proprietăților miraculoase ale apei sărate. Băile în apă sărată ajută la consolidarea imunității organismului și la tratarea reumatismului, au efect antiinflamator, antialgic si decontracturant.
Ce mai aștepti? Fă-ți bagajele și hai la Ocnele Mari pentru a profita de uimitoarele beneficii ale apei sărate și pentru a petrece clipe frumoase la Ștrandul Fără Fund.
 Băile în apă sărată reprezintă un remediu tradițional cunoscut încă din vremuri îndepărtate ce au, la nivelul organismului, un efect antiinflamator, antialgic și decontracturant. Cu ajutorul acestui tratament natural se fortifică organismul și se diminuează durerile. Cei care au cunoscut uimitoarele efecte benefice ale apei sărate revin an de an la Ocnele Mari, la Ștrandul Fără Fund pentru a-și lua porția de „sare”.
Pentru ca efectele băilor de sare să aibă beneficii maxime, medicii recomandă ca durata unei cure în saramură să fie de 12 zile, de două ori într-un sezon. În timpul curei se va sta 1 oră în bazinul cu apă sărată și o oră la plajă, fără a se îndepărta sarea de pe corp.
EFECTUL TERAPEUTIC AL APEI SĂRATE SE MANIFESTĂ ÎN AFECȚIUNI PRECUM:
Artroze (artroza genunchiului, şoldului, umărului, cotului, mâinilor);
Discopatie, osteoporoză algică (dureroasa) a coloanei vertebrale și spondiloză cervicalã, dorsală, lombară, forme simple, fără complicații neurologice;
Stări după entorse, fracturi, luxații ale membrelor;
Rigiditate articulară;
Afecțiuni ale organelor genitale masculine (tulburări de dinamică sexuală, impotență, infertilitate);
Tulburări funcţionale genitale la femei, metroanexite, cervicite, cistite cronice, insuficiență ovariană;
Dereglări endocrine hipofuncţionale (insuficienta funcționare a unor glande);
Meteosensibilitate, sindromul adinamo-astenic (oboseala cronica), tulburări ale circulatiei periferice sanguino- limfatice;
Diverse afecțiuni ale pielii (psoriazis);
Tratarea bolilor respiratorii sub formă de aerosoli.

CONTRAINDICAȚII PENTRU TRATAMENTUL CU APĂ SĂRATĂ:
Faza acută a oricãrei boli;
Bolile infecto-contagioase şi venerice;
Cancerul;
Hemoragiile repetate şi abundente;
Sarcina şi perioada de alăptare;
Bolile psihice şi epilepsia;
Bolile renale şi cardio-vasculare (hipertensiunea arterială, stări dupã accidente vasculare cerebrale, infarctul miocardic,tromboflebita, ateroscleroza avansatã);
Chistul ovarian.

 

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala
www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 Primaria Ocnele Mari - Ocne.ro
Site creat de CDZ