<
http://www.inforegio.ro/ro/    www.fonduri-ue.ro http://www.guv.ro/ http://www.mdrap.ro/ sigla primaria ocnele mari www.fonduri-ue.ro

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?p=19213

„Deși am avut program limitat de sărbători pentru cei care au petrecut aici Revelionul și Crăciunul, începând de azi, Salina este oficial redeschisă cu program normal. A avut loc o reevaluare pe linia ISU și s-a ajuns la concluzia că riscurile de producere a accidentelor sunt nule. Această veste a fost minunată pentru că, altfel, pierdeam poate cel mai atractiv obiectiv pentru turiști din stațiunea noastră. Toată lumea, când vine la Ocne, întreabă de salină, fiind cunoscută drept una din cele mai frumoase din țară. Aici avem de toate, de la terapie, spații de joacă, terenuri multifuncționale de sport, la cinema, lăcaș de cult, este un oraș subteran”, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Petre Iordache.

Regio.Initiativa Locala.Dezvoltare Regionala
www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reperezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 Primaria Ocnele Mari - Ocne.ro
Site creat de CDZ